Autokorjaamo ja -huolto Kokkolassa

Kokkolan Autohuolto MEG:ssä korjaantuvat pienet pikkuviat sekä hieman haasteellisemmatkin autoremontit. Öljynsuodattimet, jarrupalat, jakopäänhihnat – teemme monipuolisesti erilaisia huoltoja ja korjauksia automerkistä riippumatta. Panostamme laatuun, nopeuteen ja ripeään asiakaspalveluun.

Rengastyöt

Teemme tarvittavat rengastyöt edullisesti ja nopeasti. Soita ja kerro millaisesta rengasmalleista on kyse. Rengastöiden lisäksi teemme myös vannetyöt, tasapainotukset ja tarvittaessa myös renkaan paikkaukset.

Vikakoodien luvut

Nykyaikaisten autojen vianmääritykset saadaan nopeasti esille vikakoodin lukijalla. Vikakoodin avulla saamme yleensä paikannettua ja varmistettua vian. Luemme vikakoodit huoltojen Teemme myös pelkästään vikakoodien lukuja.

Öljynvaihdot ja suodattimet

Käytämme moottoriöljyn vaihdoissa vain korkealaatuisia moottoriöljyjä. Säännöllinen öljynvaihto ja suodattimien vaihto näkyy kohtuullisena polttoaineenkulutuksena ja moottorin kulumisena. Nyt öljynvaihdot Kokkolassa edullisesti meiltä – soita samantien!

Katsastuspalvelu

Nyt on katsastaminen helppoa. Teemme auton katsastustarkastuksen, päästömittaukset ja käytämme auton katsastuksessa puolestasi. Tarvittaessa huollamme keskeiset ja korjaamme katsastuksen läpipääsyn estävät viat ja ongelmat. Katsastaminen käy helposti ja ilman jumittavaa vikalista-uudelleennäyttö -kierrosta edullisempaa.

Määräaikaishuollot

Teemme kaikkien automerkkien määräaikaishuollot. Teemme mm. moottoriöljyt, öljysuodattimet ja raitisilmasuodattimien vaihdot.

Päästömittaus ja OBD

Teemme päästömittaukset edullisesti. Jos päästömittaus on tehty ennen katsastusta, ei sitä erikseen tarvitse tehdä katsastuksen yhteydessä. Päästömittauksen hinta – sekin on meillä kohdillaan!

Jakohihnan vaihto

Jakohihnan vaihdon kanssa ei kannata turhia jaaritella, sillä jos hihna pääsee katkeamaan kesken menon voi edessä olla hyvin merkittävä, ”tuhannen taalan” paikkaus. Jakohihnan kunnon oleellisuuden hahmottaa parhaiten, kun mainitsee sen olevan keskeistä moottorin toiminnassa. Moottorin jakopään hihnan vaihto on tärkeää ja onnistuu ammattilaiselta varmoin ottein.  

Jarruhuolto

Hyvät jarrut ovat matkanteon alku ja loppu. Teemme jarrupalojen ja -levyjen vaihdot ja jarrujärjestelmien huollot ja korjaukset.

Ilmastointihuolto

Hulmuaako lämmin kesätuuli hiuksissasi? Laita klasi kuitenkin kiinni ja kaarra asiantuntevaan ilmastointihuoltoomme. Toimiva ilmastointihuolto on automatkojen helpotus.

Soita saman tien!

Autohuolto MEG:ssä pääosassa on hyvä asiakaspalvelu, asiantunteva työote sekä reilu ja reipas tekemisen meininki. Autokorjaamo ja -huoltomme Kokkolassa paneutuu niin vaativiin korjauksiin kuin nopeisiin huolto- ja tarkastustoimenpiteisiin. Katso tarkemmat yhteystietomme ja ota yhteyttä!
 

Aukioloajat arkisin

kello 8.30 - 17.00

Muulloin sopimuksen mukaan!

Näin suuntaat meille:

Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Asentajantie 17, Kokkola. Läheisyydessä sijaitsevat Citymarket, Käyttöauto ja Kotipizza.